Nu a oprit la semnalele polițiștilor medieșeni. Ulterior a intrat cu mașina în poarta unei case Reviewed by CD on . La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 03,15, în municipiul Mediaş, în timp ce conducea un autoturism pe Şoseaua Sibiului, un tânăr în vârstă de 19 ani, loc La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 03,15, în municipiul Mediaş, în timp ce conducea un autoturism pe Şoseaua Sibiului, un tânăr în vârstă de 19 ani, loc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Nu a oprit la semnalele polițiștilor medieșeni. Ulterior a intrat cu mașina în poarta unei case

Nu a oprit la semnalele polițiștilor medieșeni. Ulterior a intrat cu mașina în poarta unei case

Nu a oprit la semnalele polițiștilor medieșeni. Ulterior a intrat cu mașina în poarta unei case

La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 03,15, în municipiul Mediaş, în timp ce conducea un autoturism pe Şoseaua Sibiului, un tânăr în vârstă de 19 ani, localnic, nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, şi-a continuat deplasarea pe strada Herman Oberth, iar la efectuarea virajului la dreapta pentru a pătrunde pe strada Axente Sever, din cauza vitezei excesive, a derapat şi a intrat în coliziune cu poarta metalică a unui imobil.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

La testarea alcoolscopică a şoferului, a rezultat o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, medieşeanului fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Date fiind cele constatate, în cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare privind săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus