Urmărire pentru prinderea unui șofer cu permisul suspendat și aflat sub influența alcoolului Reviewed by CD on . La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 00,15, pe DJ 106E Orlat – Cristian, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au efectuat La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 00,15, pe DJ 106E Orlat – Cristian, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au efectuat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Urmărire pentru prinderea unui șofer cu permisul suspendat și aflat sub influența alcoolului

Urmărire pentru prinderea unui șofer cu permisul suspendat și aflat sub influența alcoolului

Urmărire pentru prinderea unui șofer cu permisul suspendat și aflat sub influența alcoolului

La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 00,15, pe DJ 106E Orlat – Cristian, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au efectuat semnalul regulamentar de oprire șoferului unui autoturism condus spre Sibiu.

La vederea echipajului de poliție, conducătorul auto a frânat brusc și a întors autoturismul, schimbându-și direcția de deplasare spre localitatea Orlat.

Urmărit de polițiști, bărbatul a virat din nou, spre localitatea Cristian, iar pe strada X a pierdut controlul direcției de deplasare intrând în coliziune cu o conductă de gaz și cu zidul unui imobil.

La fața locului a fost solicitat sprijinul unui echipaj medical și al unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Sibiu pentru prevenirea unei explozii generate de lovirea conductei de gaz.

Bărbatul aflat la volan, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Mag, nu a necesitat transportul la spital.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii rutieri, s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, după ce a fost depistat conducând cu viteză peste limita legală, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus