„Zilele Satului Hunedorean”, în Dumbrava Sibiului Reviewed by CD on . În perioada 23-25 august, în Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului se va desfășura evenimentul „Zilele Satului Hunedorean”. În zona Târgului de țară, ziln În perioada 23-25 august, în Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului se va desfășura evenimentul „Zilele Satului Hunedorean”. În zona Târgului de țară, ziln Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»„Zilele Satului Hunedorean”, în Dumbrava Sibiului

„Zilele Satului Hunedorean”, în Dumbrava Sibiului

„Zilele Satului Hunedorean”, în Dumbrava Sibiului

În perioada 23-25 august, în Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului se va desfășura evenimentul „Zilele Satului Hunedorean”.

În zona Târgului de țară, zilnic cu începere de la ora 10 și până la ora 18, meșterii și artizanii populari din județul Hunedoara vor organiza ateliere în cadrul cărora iubitorii de meșteșuguri sunt așteptați să descopere secretele prelucrării lemnului, picturii, broderiilor, cusăturilor, împletiturilor și ale altor îndeletniciri mai vechi sau mai noi.

Publicul se poate bucura și de participarea ansamblurilor folclorice din zonă, dar și de preparatele tradiționale ale producătorilor locali participanți la eveniment. Astfel, vizitatorii vor putea gusta mai multe sortimente de virșli, pâine, miere, siropuri, dulcețuri, cozonaci, zacuscă, brânză, plăcinte pădurenești și multe alte delicii pregătite din ingrediente naturale și după rețete păstrate cu grijă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus