Ziua Porților Deschise la noul stadion din Sibiu Reviewed by CD on . Ziua Porților Deschise se va desfășura miercuri, 7 decembrie, între orele 10.00 și 20.00. "Stadionul va fi pregătit să îi primească pe toți cei care doresc să v Ziua Porților Deschise se va desfășura miercuri, 7 decembrie, între orele 10.00 și 20.00. "Stadionul va fi pregătit să îi primească pe toți cei care doresc să v Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Ziua Porților Deschise la noul stadion din Sibiu

Ziua Porților Deschise la noul stadion din Sibiu

Ziua Porților Deschise la noul stadion din Sibiu

Ziua Porților Deschise se va desfășura miercuri, 7 decembrie, între orele 10.00 și 20.00.

„Stadionul va fi pregătit să îi primească pe toți cei care doresc să vadă cum s-a transformat acest obiectiv important al orașului. Veți putea vedea toate facilitățile pe care le oferă, de la tribuna oficială și sălile VIP și până la noua pistă de atletism sau sălile de forță și de recuperare.
Veți fi invitați într-un tur ghidat de echipe de voluntari, cu plecare din 15 minute în 15 minute, de la intrarea în Stadion dinspre str. O. Goga.
Reamintim că primul meci pe Stadion se va desfășura în data de 10 decembrie, între FC Hermannstadt și FC Farul Constanța”, informează reprezentanții Primăriei Sibiu.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus