Bicicletele Sibiu Bike City intră în depozit până la primăvară Reviewed by CD on . Pentru că se așteaptă prima ninsoare și deja temperaturile au scăzut sub 0 grade noaptea, bicicletele verzi vor fi puse la păstrare până în martie anul viitor. Pentru că se așteaptă prima ninsoare și deja temperaturile au scăzut sub 0 grade noaptea, bicicletele verzi vor fi puse la păstrare până în martie anul viitor. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bicicletele Sibiu Bike City intră în depozit până la primăvară

Bicicletele Sibiu Bike City intră în depozit până la primăvară

Bicicletele Sibiu Bike City intră în depozit până la primăvară
Pentru că se așteaptă prima ninsoare și deja temperaturile au scăzut sub 0 grade noaptea, bicicletele verzi vor fi puse la păstrare până în martie anul viitor. În perioada 5-9 decembrie, Serviciul de Administrare a Domeniului Public se va ocupa de ridicarea din teren a bicicletelor și transportul acestora în depozit.
Deschis în 29 aprilie anul acesta, sistemul Sibiu Bike City a înregistrat în cele 7 luni de funcționare 69.704 utilizări, fie în baza unui abonament, fie în sistem de închiriere orară sau pe zi. Până în prezent s-au achiziționat 15.136 de abonamente. În total, bicicletele Sibiu Bike City au fost pe trasee timp de 174.613 ore.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus