Acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor în municipiul Sibiu (30-31 mai) Reviewed by CD on . Primăria Sibiu va efectua în zilele de 30 și 31 mai prima etapă a acțiunii de dezinsecție împotriva țânțarilor în spațiile verzi și de agrement din municipiul S Primăria Sibiu va efectua în zilele de 30 și 31 mai prima etapă a acțiunii de dezinsecție împotriva țânțarilor în spațiile verzi și de agrement din municipiul S Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor în municipiul Sibiu (30-31 mai)

Acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor în municipiul Sibiu (30-31 mai)

Acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor în municipiul Sibiu (30-31 mai)

Primăria Sibiu va efectua în zilele de 30 și 31 mai prima etapă a acțiunii de dezinsecție împotriva țânțarilor în spațiile verzi și de agrement din municipiul Sibiu. Mai multe echipe vor acționa între ora 20 și ora 4 dimineața cu dispozitive portabile, dar și cu aparate de mare putere. În caz de ploaie, acțiunea va fi reprogramată la o dată pe care o vom anunța ulterior.

Conform procedurilor tehnice standard, în cazul dezinsecției împotriva țânțarilor se va executa încă o acțiune de împrăștiere a substanței active (denumită rapel) la câteva zile de la prima etapă descrisă mai sus.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus