Dezinsecție în municipiul Sibiu Reviewed by CD on . Primăria Sibiu organizează o nouă campanie de dezinsecție împotriva țânțarilor în parcurile și zonele verzi de pe domeniul public, pentru ca sibienii să se poat Primăria Sibiu organizează o nouă campanie de dezinsecție împotriva țânțarilor în parcurile și zonele verzi de pe domeniul public, pentru ca sibienii să se poat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Dezinsecție în municipiul Sibiu

Dezinsecție în municipiul Sibiu

Dezinsecție în municipiul Sibiu

Primăria Sibiu organizează o nouă campanie de dezinsecție împotriva țânțarilor în parcurile și zonele verzi de pe domeniul public, pentru ca sibienii să se poată bucura în liniște de aceste spații.
Campania se va desfășura în 3 și 4 august, când firma contractată va împrăștia substanțele în parcuri, spații verzi, în zonele de blocuri, pe malurile râurilor și pârâurilor, în spațiile verzi ale unităților de învățământ, în Cimitirul municipal și în Grădina Zoologică.
Substanțele folosite nu sunt periculoase pentru cetățeni, fiind avizate de Ministerul Sănătății, dar, pentru a lua toate măsurile de siguranță, cei cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.
Acesta este cea de-a patra campanie împotriva țânțarilor din acest an.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus