O nouă acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor pe domeniul public al municipiului Sibiu Reviewed by CD on . În 9 și 10 mai, o nouă acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor pe domeniul public al municipiului Sibiu. Acesta este rapelul la prima trecere pe care am real În 9 și 10 mai, o nouă acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor pe domeniul public al municipiului Sibiu. Acesta este rapelul la prima trecere pe care am real Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»O nouă acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor pe domeniul public al municipiului Sibiu

O nouă acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor pe domeniul public al municipiului Sibiu

O nouă acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor pe domeniul public al municipiului Sibiu

În 9 și 10 mai, o nouă acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor pe domeniul public al municipiului Sibiu. Acesta este rapelul la prima trecere pe care am realizat-o la finalul lunii aprilie.
Acțiunile se vor desfășura seara și noaptea în parcuri, spații verzi, în zonele de blocuri, pe malurile râurilor și pârâurilor, în spațiile verzi ale unităților de învățământ, în Cimitirul municipal și Grădina Zoologică.
Substanța utilizată este avizată de Ministerul Sănătății. Deși aceasta nu prezintă pericol pentru populație, cei cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.
O mențiune: În situația în care condițiile meteo sunt nefavorabile, acțiunea va fi reprogramată.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus