Dezinsecție în Sibiu Reviewed by CD on . Firma contractată de Primăria Municipiului Sibiu pentru serviciile de dezinsecție va efectua o nouă acțiune împotriva țânțarilor în perioada 9 – 15 iulie, cu co Firma contractată de Primăria Municipiului Sibiu pentru serviciile de dezinsecție va efectua o nouă acțiune împotriva țânțarilor în perioada 9 – 15 iulie, cu co Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Dezinsecție în Sibiu

Dezinsecție în Sibiu

Dezinsecție în Sibiu

Firma contractată de Primăria Municipiului Sibiu pentru serviciile de dezinsecție va efectua o nouă acțiune împotriva țânțarilor în perioada 9 – 15 iulie, cu condiția ca vremea să permită împrăștierea substanțelor active.

Aceasta este a doua campanie împotriva țânțarilor organizată în acest an pentru a reduce populația de insecte. Vor fi pulverizate substanțe active în spațiile verzi aparținând domeniului public: în parcuri, scuaruri și în zonele verzi din cartiere. Substanțele care vor fi utilizate respectă prevederile legale și nu prezintă pericol pentru populație, dar cetățenii sunt rugați să nu rămână în zona în care se pulverizează.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, acțiunile se vor amâna.

O a treia acțiune pentru combaterea țânțarilor este planificată în 19-26 iulie, în funcție de condițiile meteo.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus