Primăria Sibiu a contractat serviciile de dezinsecție și deratizare Reviewed by CD on . Primăria Sibiu a încheiat contractul pentru asigurarea serviciilor de dezinsecție în parcurile și zonele verzi de pe domeniul public al municipiului Sibiu, prec Primăria Sibiu a încheiat contractul pentru asigurarea serviciilor de dezinsecție în parcurile și zonele verzi de pe domeniul public al municipiului Sibiu, prec Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Primăria Sibiu a contractat serviciile de dezinsecție și deratizare

Primăria Sibiu a contractat serviciile de dezinsecție și deratizare

Primăria Sibiu a contractat serviciile de dezinsecție și deratizare

Primăria Sibiu a încheiat contractul pentru asigurarea serviciilor de dezinsecție în parcurile și zonele verzi de pe domeniul public al municipiului Sibiu, precum și un contract pentru deratizare.

Contractul pentru dezinsecția parcurilor și zonelor verzi a fost semnat cu firma S.C. D.D. CHIM SRL din Deva, acesta fiind valabil până la sfârșitul lunii octombrie 2016. În baza acestui contract, în luna iunie se va efectua dezinsecția împotrivă căpușelor și țânțarilor, în luna august se va repeta procedura împotriva căpușelor, iar în luna septembrie se vor împrăștia din nou substanțe împotriva țânțarilor. Valoarea contractului este de 126.720 lei.

Precizăm că pe tot parcursul sezonului cald serviciul de specialitate din cadrul Primăriei Sibiu va continua cosirea ierbii ca măsură menită să oprească dezvoltarea excesivă a căpușelor.

Contractul pentru asigurarea serviciilor de deratizare a fost semnat cu aceeași firmă, la un preț de 98.000 de lei. Raticidele vor fi amplasate în teren în luna iunie, acțiune ce va fi repetată în lunile septembrie – octombrie, în funcție de condițiile meteo.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus