Alcool la volan pe șoselele din județul Sibiu Reviewed by CD on . La data de 03 septembrie a.c., în jurul orei 11,30, pe DJ 104G, poliţiştii rutieri au oprit pentru verificări o autoutilitară (basculantă) condusă între localit La data de 03 septembrie a.c., în jurul orei 11,30, pe DJ 104G, poliţiştii rutieri au oprit pentru verificări o autoutilitară (basculantă) condusă între localit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Alcool la volan pe șoselele din județul Sibiu

Alcool la volan pe șoselele din județul Sibiu

Alcool la volan pe șoselele din județul Sibiu

La data de 03 septembrie a.c., în jurul orei 11,30, pe DJ 104G, poliţiştii rutieri au oprit pentru verificări o autoutilitară (basculantă) condusă între localităţile Nucet şi Săcădate de către un sibian în vârstă de 52 de ani.

În urma testării alcoolscopice a şoferului a rezultat o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În judeţul Sibiu, de la începutul anului până în prezent, cauză principală sau secundară în producerea de accidente rutiere, condusul sub influenţa alcoolului a generat 21 de accidente rutiere soldate cu decesul unei persoane, rănirea gravă a 5 persoane şi rănirea uşoară a altor 22. În cazul a 9 dintre aceste accidente rutiere, conducerea sub influenţa alcoolului a fost cauza principală de producere. În celelalte 12 cazuri, conducerea sub influenţa alcoolului a fost cauză secundară, cauza principală fiind fie conducerea fără permis (7), fie viteza neadaptată, fie neatenţia în conducere.

Tot de la începutul anului până în prezent, poliţiştii sibieni au identificat în trafic 286 de conducători auto sancţionaţi contravenţional cu amendă şi suspendarea dreptului de a conduce pentru că s-au urcat la volan băuţi şi au întocmit peste 250 de dosare penale şoferilor depistaţi cu o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus