Șoferi băuți depistați la volan, pe șoselele din județul Sibiu Reviewed by CD on . În data de 1 septembrie, în jurul orei 09,00, în municipiul Mediaş, poliţiştii au oprit pentru verificări un autoturism condus pe Şoseaua Sibiului de către un l În data de 1 septembrie, în jurul orei 09,00, în municipiul Mediaş, poliţiştii au oprit pentru verificări un autoturism condus pe Şoseaua Sibiului de către un l Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Șoferi băuți depistați la volan, pe șoselele din județul Sibiu

Șoferi băuți depistați la volan, pe șoselele din județul Sibiu

Șoferi băuți depistați la volan, pe șoselele din județul Sibiu

În data de 1 septembrie, în jurul orei 09,00, în municipiul Mediaş, poliţiştii au oprit pentru verificări un autoturism condus pe Şoseaua Sibiului de către un localnic în vârstă de 46 de ani.

În urma testării alcoolscopice a şoferului, a rezultat o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital unde i s-a recoltat o probă biologică în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză fiind întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În data de 1 septembrie, în jurul orei 21,30, pe raza localităţii Chirpăr, poliţiştii au testat alcoolscopic un alt şofer aflat la volanul unui autoturism.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 42 de ani, din oraşul Cisnădie, a cărui concentraţie afişată de aparatul etilotest a fost de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La spital, şoferului i s-au recoltat două probe biologice de sânge, fiind întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus