Ziua Armatei României în școli, marcată la Mediaș Reviewed by CD on . Joi, 20 octombrie 2022, în Piața Corneliu Coposu se va desfășura o activitate deosebită – „Ziua Armatei României în școli“. Manifestarea va începe la ora 12:00 Joi, 20 octombrie 2022, în Piața Corneliu Coposu se va desfășura o activitate deosebită – „Ziua Armatei României în școli“. Manifestarea va începe la ora 12:00 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Ziua Armatei României în școli, marcată la Mediaș

Ziua Armatei României în școli, marcată la Mediaș

Ziua Armatei României în școli, marcată la Mediaș

Joi, 20 octombrie 2022, în Piața Corneliu Coposu se va desfășura o activitate deosebită – „Ziua Armatei României în școli“. Manifestarea va începe la ora 12:00 și se adresează în special elevilor școlilor gimnaziale și ai liceelor din municipiul Mediaș  și satul aparținător Ighișu Nou.

În cadrul evenimentului, multiple echipe formate din elevi, studenți, militari și istorici vor prezenta semnificația Zilei Armatei, misiunea instituției militare, tipuri de armament din dotarea armatei, dar și autospeciale utilizate de aceste instituții.

Evenimentul este organizat de către Primăria Municipiului Mediaș, în colaborare cu Centrul Militar Zonal Sibiu, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu“, Școala de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică Sibiu, precum și unități militare din garnizoanele Sibiu și Mediaș.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus