Ziua Națională a României va fi sărbătorită și la Mediaș Reviewed by CD on . Cu prilejul Zilei Naționale a României, Primăria Municipiului Mediaș a pregătit un amplu program dedicat acestei sărbători, care se va desfășura atât la sediul Cu prilejul Zilei Naționale a României, Primăria Municipiului Mediaș a pregătit un amplu program dedicat acestei sărbători, care se va desfășura atât la sediul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Ziua Națională a României va fi sărbătorită și la Mediaș

Ziua Națională a României va fi sărbătorită și la Mediaș

Ziua Națională a României va fi sărbătorită și la Mediaș

Cu prilejul Zilei Naționale a României, Primăria Municipiului Mediaș a pregătit un amplu program dedicat acestei sărbători, care se va desfășura atât la sediul municipalității, cât și în Piața Corneliu Coposu, în data de 1 Decembrie 2022.
Programul dedicat acestei zile va debuta în Sala Mare de Ședințe a Primăriei, la ora 11:00, cu lansări de carte și momente aniversare dedicate Zilei Naționale.
În Piața Corneliu Coposu, spectacolul folcloric va începe la ora 11:00 și va fi urmat, la ora 13:00, de ceremonialul militar și religios.
În încheierea manifestărilor prilejuite de această importantă sărbătoare, va avea loc defilarea detașamentelor Unității Militare 01810 Mediaș, ale Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu“ Sibiu, ale Inspectoratului Județean de Jandarmerie Sibiu, ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu și ale Poliției Locale Mediaș. Defilarea cu trupe și tehnică militară va avea loc pe traseul cuprins între străzile Constantin Brâncoveanu și Mihai Eminescu, iar în cazul condițiilor meteo favorabile, spectatorii vor putea asista și la survolul elicoptereloraparținând Bazei Aeriene 71 din Câmpia Turzii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus