Peste doi ani, stațiunea Păltiniș va avea o bază de salvare Salvamont Reviewed by CD on . Investiția este posibilă prin cofinanțarea Ministerului Turismului și a Consiliului Județean Sibiu. Contractul de finanțare a obiectivului de investiții - Const Investiția este posibilă prin cofinanțarea Ministerului Turismului și a Consiliului Județean Sibiu. Contractul de finanțare a obiectivului de investiții - Const Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste doi ani, stațiunea Păltiniș va avea o bază de salvare Salvamont

Peste doi ani, stațiunea Păltiniș va avea o bază de salvare Salvamont

Peste doi ani, stațiunea Păltiniș va avea o bază de salvare Salvamont

Investiția este posibilă prin cofinanțarea Ministerului Turismului și a Consiliului Județean Sibiu. Contractul de finanțare a obiectivului de investiții – Construire bază de salvare Salvamont în stațiunea Păltiniș – a fost semnat miercuri, 28 august 2019, la sediul Consiliului Județean Sibiu, de către Bogdan Trif, ministrul turismului, și Marcel Constantin Luca, vicepreședintele CJ Sibiu.

”Este un contract important pentru turismul sibian. Proiectul a fost în strategia de dezvoltare a județului încă din mandatul 2004 – 2008 al președintelui Marin Bottesch și ne bucurăm că după atâția ani suntem într-un moment în care această investiție se va realiza cu o finanțare comună cu Ministerul Turismului.
Consider că este o investiție importantă prin care reușim ca și la Păltiniș, așa cum se întâmplă la Bâlea Lac, salvatorii montani să se bucure de condiții bune. Țin să mulțumesc încă o dată Primăriei Sibiu, doamnei primar Astrid Fodor, pentru felul în care a sprijinit acest proiect, prin demersurile de transfer a terenului necesar construirii bazei Salvamont, din domeniul public al municipiului Sibiu în domeniul public al județului Sibiu”, a declarat vicepreședintele Marcel Luca.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus