Bicicletele Sibiu Bike City sunt din nou în teren Reviewed by CD on . Bicicletele au fost verificate și reparate, la fel și GPS-urile cu care sunt dotate. Stațiile de andocare au fost și acestea verificate, iar echipamentele GSM c Bicicletele au fost verificate și reparate, la fel și GPS-urile cu care sunt dotate. Stațiile de andocare au fost și acestea verificate, iar echipamentele GSM c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Bicicletele Sibiu Bike City sunt din nou în teren

Bicicletele Sibiu Bike City sunt din nou în teren

Bicicletele Sibiu Bike City sunt din nou în teren
Bicicletele au fost verificate și reparate, la fel și GPS-urile cu care sunt dotate. Stațiile de andocare au fost și acestea verificate, iar echipamentele GSM cu care sunt dotate au fost optimizate pentru ca semnalul să fie la parametrii maximi și astfel să transmită date către aplicația mobilă în timp real.
Aproape 400 de biciclete pot fi închiriate la aceleași tarife ca anul trecut, din 44 de locații răspândite în tot orașul. Pe lângă biciclete, seniorii au la dispoziție triciclete speciale pentru ei. Persoanele cu dizabilități motorii pot închiria triciclete adaptate nevoilor speciale disponibile în stațiile din Piața Mică, parcarea de pe Cazarma 90, Grădina Zoologică și Aleea Mihai Eminescu, de lângă Stadionul Municipal.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus