Bicicletele Sibiu Bike City se retrag la adăpost, peste iarnă Reviewed by CD on . Din 4 decembrie acestea vor fi transportate pe rând în depozit, urmând să revină în primăvară. În acest an, din 1 aprilie și până în prezent, bicicletele Sibiu Din 4 decembrie acestea vor fi transportate pe rând în depozit, urmând să revină în primăvară. În acest an, din 1 aprilie și până în prezent, bicicletele Sibiu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Bicicletele Sibiu Bike City se retrag la adăpost, peste iarnă

Bicicletele Sibiu Bike City se retrag la adăpost, peste iarnă

Bicicletele Sibiu Bike City se retrag la adăpost, peste iarnă
Din 4 decembrie acestea vor fi transportate pe rând în depozit, urmând să revină în primăvară.
În acest an, din 1 aprilie și până în prezent, bicicletele Sibiu Bike City au fost închiriate de 63.631 de ori. Cele mai utilizate stații de închiriere au fost cea de la Stadionul Municipal, cea de pe Calea Cisnădiei și cea din Piața Mică.
Extinderea sistemului realizată anul acesta a constat în amenajarea a 8 stații noi de închiriere situate pe str. Monaco (vis-a-vis de intrarea la fabrica Harting), pe Calea Șurii Mici (în zona cartierului Magnolia), pe str. Bruxelles, pe str. Lungă, pe str. Turnului (lângă piațetă), pe str. Gh. Dima (spre intersecția cu Calea Dumbrăvii), pe bulevardul V. Milea și pe str. Autogării. De asemenea, în locația existentă de la Stadionul Municipal s-a instalat o a doua stație, având în vedere că este cea mai utilizată locație de închiriere din Sibiu.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus