Biertan: Motociclist în trafic, fără permis de conducere Reviewed by CD on . În după-masa zilei de ieri, în jurul orei 1730, pe DJ 141B, polițiștii rutieri din cadrul Postului de Poliție Biertan au oprit pentru control în trafic un motoc În după-masa zilei de ieri, în jurul orei 1730, pe DJ 141B, polițiștii rutieri din cadrul Postului de Poliție Biertan au oprit pentru control în trafic un motoc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Biertan: Motociclist în trafic, fără permis de conducere

Biertan: Motociclist în trafic, fără permis de conducere

Biertan: Motociclist în trafic, fără permis de conducere

În după-masa zilei de ieri, în jurul orei 1730, pe DJ 141B, polițiștii rutieri din cadrul Postului de Poliție Biertan au oprit pentru control în trafic un motociclist care nu purta cască de protecție.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat faptul că motociclistul, în vârstă de 25 de ani, domiciliat în Biertan, nu deține permis de conducere, acest drept fiindu-i anulat.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis i-a fost anulat (de art. 335 alin 2 Cod Penal).

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus