Mediaș: Bănuit de furt din locuință, reținut de polițiști Reviewed by CD on . Un bărbat din Mediaș a fost reținut ieri de polițiștii Biroului Investigații Criminale fiind bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de furt din locuință. În fa Un bărbat din Mediaș a fost reținut ieri de polițiștii Biroului Investigații Criminale fiind bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de furt din locuință. În fa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mediaș: Bănuit de furt din locuință, reținut de polițiști

Mediaș: Bănuit de furt din locuință, reținut de polițiști

Mediaș: Bănuit de furt din locuință, reținut de polițiști

Un bărbat din Mediaș a fost reținut ieri de polițiștii Biroului Investigații Criminale fiind bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de furt din locuință.

În fapt, în data de 12 septembrie, polițiștii Biroului Investigații Criminale, în continuarea activităților desfășurate în vederea identificării autorului/autorilor unor infracțiuni de furt din locuință, au efectuat la domiciliul bănuitului o percheziție în urma căreia au identificat mai multe bunuri ce ar putea proveni din săvârșirea unor infracțiuni de furt din locuință.

Faptele au fost comise în municipiul Mediaș, în cursul lunii august 2016.

Astăzi, 13 septembrie, bărbatul, în vârstă de 25 de ani, va fi prezentat Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș continuă cercetările.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus