Digitalizare în Copșa Mică Reviewed by CD on . Proiectul de digitalizare a orașului Copşa Mică face pași importanți şi rapizi în implementarea lui. Criza prin care trecem şi necesitatea de izolare socială au Proiectul de digitalizare a orașului Copşa Mică face pași importanți şi rapizi în implementarea lui. Criza prin care trecem şi necesitatea de izolare socială au Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Digitalizare în Copșa Mică

Digitalizare în Copșa Mică

Digitalizare în Copșa Mică

Proiectul de digitalizare a orașului Copşa Mică face pași importanți şi rapizi în implementarea lui. Criza prin care trecem şi necesitatea de izolare socială au accelerat acest proces. Dacă la început de an ne gândeam la o digitalizare a Primăriei, odată cu apariția pandemiei, am dezvoltat ideea la un alt nivel, cea de smart city, o platformă unică de lucru care să cuprindă toate segmentele de activitate ale unui oraș: administrație, educație, siguranță, comerț, transport, cultură, sport, informație.

Operatorul de servicii informatice al orașului, firma Sobis Solution (www.sobis.ro), a creat un portal adaptat tuturor rezoluțiilor (smartphone, tabletă, monitor), momentan acest portal fiind găzduit pe domeniul eduexpert.ro.

În momentul în care va fi funcțional va fi mutat pe domeniul copşa-mică.ro, înlocuind astfel actuala pagină de net a orașului, modulele specifice unui smart city o să fie adăugate acestui portal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus