Doi minori din Copșa Mică sunt cercetați pentru furt din societate comercială Reviewed by CD on . În dimineața zilei de ieri, polițiștii din Copșa Mică au fost sesizați cu privire la furtul unor bunuri dintr-o societate comercială. Polițiștii s-au deplasat l În dimineața zilei de ieri, polițiștii din Copșa Mică au fost sesizați cu privire la furtul unor bunuri dintr-o societate comercială. Polițiștii s-au deplasat l Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi minori din Copșa Mică sunt cercetați pentru furt din societate comercială

Doi minori din Copșa Mică sunt cercetați pentru furt din societate comercială

Doi minori din Copșa Mică sunt cercetați pentru furt din societate comercială

În dimineața zilei de ieri, polițiștii din Copșa Mică au fost sesizați cu privire la furtul unor bunuri dintr-o societate comercială.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, au identificat doi minori, în vârstă de 16 și 17 ani, ambii din Copșa Mică, bănuiți de comiterea furtului.

În cadrul cercetărilor, cei doi minori au recunoscut că ar fi pătruns prin efracție în magazin cu scopul de a sustrage diverse bunuri (băuturi alcoolice, alimente, cafea, detergent etc.).

Cei doi minori au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentați astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de luare a unei măsuri legale.

Cercetările în acest dosar continuă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus