Cercetat penal pentru evadare şi furt calificat, a fost reţinut Reviewed by CD on . La data de 2 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Agnita au reţinut un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în satul Coveş, cercetat pen La data de 2 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Agnita au reţinut un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în satul Coveş, cercetat pen Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cercetat penal pentru evadare şi furt calificat, a fost reţinut

Cercetat penal pentru evadare şi furt calificat, a fost reţinut

Cercetat penal pentru evadare şi furt calificat, a fost reţinut

La data de 2 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Agnita au reţinut un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în satul Coveş, cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evadare (4 acte materiale), respectiv furt calificat.

În fapt, la data de 8 octombrie a.c., Judecătoria Agnita a dispus plasarea bărbatului sub măsura arestului la domiciliu pentru 60 de zile, acesta fiind cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

În repetate rânduri, cu ocazia controalelor efectuate de către poliţişti, s-a constatat că bărbatul a încălcat măsura dispusă de instanţă părăsind domiciliul.

Totodată, bărbatul este bănuit că, în noaptea de 19/20 octombrie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuinţă de pe raza localităţii unde domiciliază, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Ca urmare a administrării probatoriului, la data de 2 noiembrie a.c., poliţiştii au luat măsura reţinerii persoanei în cauză pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Oraşului Agnita, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus