Cercetat penal pentru furt calificat, un medieșean a fost reținut Reviewed by CD on . La data de 31 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut un localnic în vârstă de 20  La data de 31 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut un localnic în vârstă de 20  Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cercetat penal pentru furt calificat, un medieșean a fost reținut

Cercetat penal pentru furt calificat, un medieșean a fost reținut

Cercetat penal pentru furt calificat, un medieșean a fost reținut

La data de 31 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut un localnic în vârstă de 20  de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, tânărul este bănuit că, în seara zilei de 31 octombrie, în jurul orei 23,30, ar fi spart un automat de bilete aflat pe strada Pompierilor din municipiul Mediaș, de unde ar fi sustras două cutii metalice conținând bani. Medieșeanul a fost depistat la scurt timp după săvârșirea faptei de către polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Mediaș și predat polițiștior de investigații criminale medieșeni, care au luat măsura reținerii persoanei în cauză pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul acestei zile, presupusul autor al faptei urmează a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Prachetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus