Cercetat penal pentru furt calificat, un sibian a fost reținut Reviewed by CD on . La data de 26 octombrie a.c., polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au reținut în bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Sibiu, cercetat penal su La data de 26 octombrie a.c., polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au reținut în bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Sibiu, cercetat penal su Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cercetat penal pentru furt calificat, un sibian a fost reținut

Cercetat penal pentru furt calificat, un sibian a fost reținut

Cercetat penal pentru furt calificat, un sibian a fost reținut

La data de 26 octombrie a.c., polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au reținut în bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Sibiu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 03,00, profitând de un moment de neatenție al administratorului unei societăți comerciale cu sediul pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, ar fi sustras suma de 2.400 de lei.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 26 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus