Șoferi beți depistați la volan în județul Sibiu Reviewed by CD on . La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 20,30, în localitatea Sălişte, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Orlat au oprit un autoturism condus pe strada Gării La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 20,30, în localitatea Sălişte, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Orlat au oprit un autoturism condus pe strada Gării Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Șoferi beți depistați la volan în județul Sibiu

Șoferi beți depistați la volan în județul Sibiu

Șoferi beți depistați la volan în județul Sibiu

La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 20,30, în localitatea Sălişte, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Orlat au oprit un autoturism condus pe strada Gării de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Loamneş. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, la nivelul secţiei de poliţie amintite, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 21,00, în localitatea Axente Sever, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Copşa Mică au testat alcoolscopic un şofer aflat la volanul unui autoturism condus pe DN 14. Întrucât rezultatul afişat de aparat a fost de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul, un localnic în vârstă de 48 de ani, a fost însoţit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În baza celor constatate, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus