Cetăţean străin, fără permis de conducere corespunzător, depistat în Sibiu Reviewed by CD on . Ieri, 25 mai, în jurul orei 21,30, în municipiul Sibiu, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Rimski Korsakov Ieri, 25 mai, în jurul orei 21,30, în municipiul Sibiu, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Rimski Korsakov Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Cetăţean străin, fără permis de conducere corespunzător, depistat în Sibiu

Cetăţean străin, fără permis de conducere corespunzător, depistat în Sibiu

Cetăţean străin, fără permis de conducere corespunzător, depistat în Sibiu

Ieri, 25 mai, în jurul orei 21,30, în municipiul Sibiu, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Rimski Korsakov de către un cetăţean străin, în vârstă de 43 de ani.

În urma verificărilor, a rezultat faptul că acesta deţine doar permis de conducere eliberat de autoritaţile străine, fără să posede permis de conducere internaţional.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus