CibinFEST revine cu o nouă ediție în Piața Mare din Sibiu Reviewed by CD on . În perioada 20-23 septembrie în cortul gigant de 2400 de metri pătrați vor avea loc în fiecare seară concerte susținute de formația austriacă Die Dorfer. De ase În perioada 20-23 septembrie în cortul gigant de 2400 de metri pătrați vor avea loc în fiecare seară concerte susținute de formația austriacă Die Dorfer. De ase Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»CibinFEST revine cu o nouă ediție în Piața Mare din Sibiu

CibinFEST revine cu o nouă ediție în Piața Mare din Sibiu

CibinFEST revine cu o nouă ediție în Piața Mare din Sibiu

În perioada 20-23 septembrie în cortul gigant de 2400 de metri pătrați vor avea loc în fiecare seară concerte susținute de formația austriacă Die Dorfer. De asemenea, nu va lipsi nici renumita echipă Szigeti Grill, care va asigura experiența culinară din cort. Sunteți invitați să încercați din preparatele devenite deja tradiție, precum: ciolane imense la grătar, cârnați și murături delicioase.

În Piața Mare, vizitatorii vor putea vizita și un târg de toamnă, amenajat în jurul cortului, iar cei mici vor avea la dispoziție un mic parc de distracții.

CibinFEST este un eveniment organizat de Asociația Events For Tourism în parteneriat cu A1 Events și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2018.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus