CibinFEST revine în Piața Mare din Sibiu Reviewed by CD on . CibinFEST revine în Piața Mare cu o nouă ediție în perioada 21 septembrie - 1 octombrie. Timp de 11 zile sunteți invitați la un eveniment caracterizat prin buna CibinFEST revine în Piața Mare cu o nouă ediție în perioada 21 septembrie - 1 octombrie. Timp de 11 zile sunteți invitați la un eveniment caracterizat prin buna Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»CibinFEST revine în Piața Mare din Sibiu

CibinFEST revine în Piața Mare din Sibiu

CibinFEST revine în Piața Mare din Sibiu

CibinFEST revine în Piața Mare cu o nouă ediție în perioada 21 septembrie – 1 octombrie. Timp de 11 zile sunteți invitați la un eveniment caracterizat prin buna dispoziție. Alături de componenta gastronomică, în fiecare seară începând cu ora 19, atmosfera va fi întregită de șlagăre și muzică bavareză.

În perioada 21-24 septembrie cortul din centrul orașului va răsuna de muzica formației Die Dorfer din Austria. Între 25 și 27 septembrie îi veți putea asculta pe membrii formației Neppendorfer Blaskapelle (Fanfara din Turnișor), iar în perioada 28 septembrie – 1 octombrie Hermannstadt 07 va aduce faima muzicii tradiționale de inspirație germană la CibinFEST.

Festivalul își așteaptă vizitatorii și cu un târg de toamnă, un parc de distracții și un trenuleț turisitic care va face plimbări prin centrul istoric pe traseul: Piața Mare – str. Gheorghe Lazăr – str. Cetății – str. Nicolae Bălcescu – Piața Mare.

Evenimentul este organizat de Asociația Events For Tourism în parteneriat cu A1 Events și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2017.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus