O nouă ediție CibinFEST va debuta joi, 19 septembrie, în Sibiu Reviewed by CD on . Evenimentul se va desfășura în Piața Mare până în data de 28 septembrie și vă invită la un festival al berii cu specialități și muzică bavareză. În cortul amena Evenimentul se va desfășura în Piața Mare până în data de 28 septembrie și vă invită la un festival al berii cu specialități și muzică bavareză. În cortul amena Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O nouă ediție CibinFEST va debuta joi, 19 septembrie, în Sibiu

O nouă ediție CibinFEST va debuta joi, 19 septembrie, în Sibiu

O nouă ediție CibinFEST va debuta joi, 19 septembrie, în Sibiu

Evenimentul se va desfășura în Piața Mare până în data de 28 septembrie și vă invită la un festival al berii cu specialități și muzică bavareză. În cortul amenajat în centrul orașului, zona gastronomică vă întâmpină cu diverse preparate culinare. Seara, atmosfera va fi completată de concerte cu: formația austriacă „Die Dorfer” (19-22 septembrie), formația „Hermannstadt `07” (23-25 septembrie) și cu formația austriacă „Die Spatzen 2000” (26-28 septembrie). Aceștia vor interpreta muzică bavareză, șlagăre germane și hituri internaționale reinterpretate.

În afara cortului, vizitatorii se vor putea bucura de un târg și de un parc de distracții dedicat atât celor mari, cât și celor mici. De asemenea, trenulețul turistic îi va purta pe cei interesați într-un scurt tur al centrului istoric.

CibinFEST este un eveniment organizat de Asociația Events for Tourism și susținut de Primăria Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus