Colectare de deșeuri în Copșa Mică Reviewed by CD on . In perioada 19-23 martie, SC ECO-SAL SA, punctul de lucru Copsa Mica, realizeaza colectarea deseurilor provenite din echipamente electrice, electronice si elect In perioada 19-23 martie, SC ECO-SAL SA, punctul de lucru Copsa Mica, realizeaza colectarea deseurilor provenite din echipamente electrice, electronice si elect Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Colectare de deșeuri în Copșa Mică

Colectare de deșeuri în Copșa Mică

Colectare de deșeuri în Copșa Mică

In perioada 19-23 martie, SC ECO-SAL SA, punctul de lucru Copsa Mica, realizeaza colectarea deseurilor provenite din echipamente electrice, electronice si electrocasinice (DEEE), a deseurilor periculoase (tuburi de spray, recipiente de detergenti, recipiente de vopsea, vopsele, diluanti, ulei, ulei de motor, baterii uzate, medicamente expirate, pesticide, insecticide, acizi, cleiuri si adezivi, becuri si neoane, cerneluri si tonere) provenite de la populatie.

Colectarea acestor deseuri se va face cu titlul gratuit de la populatie si contracost de la agentii economici. Punctul de colectare este amplasat pe str. Soseaua Sibiului nr 52 (fosta cladire a Fiscului, actuala cladire a Postei).

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus