Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 organizează, în perioada 22-24 februarie, evenimentul „Gusturile Iernii” Reviewed by CD on . În cadrul acestuia vizitatorii vor putea lua parte la o serie de manifestări dedicate promovării Gusturilor Sibiului, a producătorilor și produselor locale, pre În cadrul acestuia vizitatorii vor putea lua parte la o serie de manifestări dedicate promovării Gusturilor Sibiului, a producătorilor și produselor locale, pre Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 organizează, în perioada 22-24 februarie, evenimentul „Gusturile Iernii”

Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 organizează, în perioada 22-24 februarie, evenimentul „Gusturile Iernii”

Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 organizează, în perioada 22-24 februarie, evenimentul „Gusturile Iernii”

În cadrul acestuia vizitatorii vor putea lua parte la o serie de manifestări dedicate promovării Gusturilor Sibiului, a producătorilor și produselor locale, precum și a rețelei de restaurante locale partenere ale Programului, cuprinse în Cartea Gusturilor.

Zilnic între orele 10-18 cei interesați sunt invitați la complexul Redal Expo din Sibiu (Str. Johann Sebastian Bach, nr. 4) la concursuri și demonstrații culinare realizate de bucătari parteneri, la o piața țărănească cu produse locale și de sezon la care vor participa atât producătorii din Piața Transilvania cât și producători din zona Mediașului, la o expoziție cu vânzare de slănini și brânzeturi maturate, un concurs de făcut cârnați, o expoziție cu vânzare de produse meșteșugărești și la o tombolă pentru câștigarea celei mai gustoase slănini din cadrul târgului. Accesul publicului la eveniment este gratuit.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus