Șoferi din Sibiu și Copșa Mică, depistați băuți la volan Reviewed by CD on . În data de 19 februarie, în jurul orei 01,00, pe DN 14, la ieşirea din municipiul Sibiu, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de cătr În data de 19 februarie, în jurul orei 01,00, pe DN 14, la ieşirea din municipiul Sibiu, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de cătr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Șoferi din Sibiu și Copșa Mică, depistați băuți la volan

Șoferi din Sibiu și Copșa Mică, depistați băuți la volan

Șoferi din Sibiu și Copșa Mică, depistați băuți la volan

În data de 19 februarie, în jurul orei 01,00, pe DN 14, la ieşirea din municipiul Sibiu, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Copşa Mică.

Testarea alcoolscopică a şoferului a rezultat într-o concentraţie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sub influenţa alcoolului a fost depistat un alt şofer, în jurul orei 03,30, de această dată pe strada Rusciorului din municipiul Sibiu. Este vorba despre un sibian în vârstă de 47 de ani, care conducea cu o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambii conducători auto au fost însoţiţi la unităţi medicale pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

În cazul fiecăruia, poliţiştii au deschis dosare de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, conform art. 336 aliniatul 1 din Codul Penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus