Zoo Sibiu are trei noi locuitori: un leopard de Amur și doi lupi albi, toate cele trei animale fiind primite ca donație Reviewed by CD on . Leopardul de Amur este un mascul de 8 ani și a sosit la Sibiu din Rotterdam, Olanda. Este clasat ca specie în pericol de extincție, dar cu ajutorul EAZA (Europe Leopardul de Amur este un mascul de 8 ani și a sosit la Sibiu din Rotterdam, Olanda. Este clasat ca specie în pericol de extincție, dar cu ajutorul EAZA (Europe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Zoo Sibiu are trei noi locuitori: un leopard de Amur și doi lupi albi, toate cele trei animale fiind primite ca donație

Zoo Sibiu are trei noi locuitori: un leopard de Amur și doi lupi albi, toate cele trei animale fiind primite ca donație

Zoo Sibiu are trei noi locuitori: un leopard de Amur și doi lupi albi, toate cele trei animale fiind primite ca donație

Leopardul de Amur este un mascul de 8 ani și a sosit la Sibiu din Rotterdam, Olanda. Este clasat ca specie în pericol de extincție, dar cu ajutorul EAZA (European Association of Zoos and Aquaria), în care Zoo Sibiu este membru, și cu acordul European Endangered Species Programmes, acest exemplar și-a găsit casa în grădina noastră zoologică. Zoo Sibiu a fost acceptat să intre în acest program de cercetare și conservare a speciei datorită colaborării bune cu EAZA.

Cei doi lupi albi, femele cu o vârstă de aproximativ 2 ani, au ajuns la Zoo Sibiu din Brno, Cehia. În grădina zoologică Sibiu era adăpostit deja un exemplar mascul din această specie.

Cele trei animale au fost eliberate din carantina de siguranță astăzi și și-au ocupat locul în adăposturi, fiind gata să primească vizitatori.

În prezent Grădina Zoologică Sibiu adăpostește 259 de animale din peste 60 de specii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus