Delegație din landul Hessen, Germania, în vizită la Primăria Sibiu Reviewed by CD on . O delegație din landul Hessen, Germania condusă de doamna Lucia Puttrich, ministru de stat al landului Hessen pentru Relații Europene si Federale, a vizitat ast O delegație din landul Hessen, Germania condusă de doamna Lucia Puttrich, ministru de stat al landului Hessen pentru Relații Europene si Federale, a vizitat ast Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Delegație din landul Hessen, Germania, în vizită la Primăria Sibiu

Delegație din landul Hessen, Germania, în vizită la Primăria Sibiu

Delegație din landul Hessen, Germania, în vizită la Primăria Sibiu

O delegație din landul Hessen, Germania condusă de doamna Lucia Puttrich, ministru de stat al landului Hessen pentru Relații Europene si Federale, a vizitat astăzi Primăria Municipiului Sibiu. Delegația a fost primită de primarul interimar Astrid Fodor, fiind condusă de Consulul General al Germaniei la Sibiu, doamna Judith Urban.

‘Temele discutate au fost foarte variate. Doamna ministru Puttrich a fost interesată să afle mai multe informații despre organizarea administrației locale și gradul de descentralizare, despre sursele de finantare ale bugetului local, dar și despre forța de muncă si migrarea acesteia. Alte subiecte au fost legate de sistemul de asistență socială, dar si de organizarea învățământului preuniversitar pe plan local, ocazie cu care am prezentat doamnei Puttrich atât investițiile, dar si provocările cu care ne confruntăm. Problematica conservării patrimoniului construit a fost de asemenea o temă foarte importantă abordată în cadrul întrevederii’ (Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului)

Aceasta este prima vizită în Sibiu si în România a doamnei ministru Lucia Puttrich, dar înaltul oficial a subliniat că este foarte impresionată de ceea ce a văzut în Sibiu, acesta fiind în opinia sa un oras istoric frumos, care poate concura cu multe orase europene.

Din delegație au mai făcut parte domnul Norbert Kartmann, președintele landului Hessen, politicieni din CDU și Die Linke și reprezentanți ministeriali. Aceasta este a doua vizită de anul acesta din partea unor înalti reprezentanți ai landului Hessen. În luna iunie, primarul interimar Astrid Fodor a primit o delegație condusă de Ministrul de Stat pe probleme sociale și de integrare, domnul Ștefan Grüttner și de doamna Claudia Ravensburg, deputat în Parlamentul landului Hessen.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus