Dezinsecție împotriva țânțarilor în Sibiu Reviewed by CD on . În perioada 3-4 iulie, Primăria Sibiu se desfășoară o a doua acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor, prima desfășurându-se la începutul lunii mai. Substanț În perioada 3-4 iulie, Primăria Sibiu se desfășoară o a doua acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor, prima desfășurându-se la începutul lunii mai. Substanț Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Dezinsecție împotriva țânțarilor în Sibiu

Dezinsecție împotriva țânțarilor în Sibiu

Dezinsecție împotriva țânțarilor în Sibiu

În perioada 3-4 iulie, Primăria Sibiu se desfășoară o a doua acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor, prima desfășurându-se la începutul lunii mai. Substanțele se vor împrăștia în parcurile și zonele verzi de pe domeniul public al municipiului Sibiu pe timpul nopții, în intervalul orar 21 – 4. Aceste substanțe sunt avizate de Ministerul Sănătății, respectă reglementările generale și legislația specifică privind sănătatea și mediul înconjurător.

De asemenea, în perioada 3-4 iulie, aceeași firmă angajată de Primăria Sibiu va acționa în stațiunea Păltiniș cu un tratament de combatere a viperelor, prin aplicarea unui produs repelent.

În situația în care condițiile meteo nu permit efectuarea activității, acțiunile vor fi reprogramate la o dată care va fi anunțată public.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus