Dezinsecție în municipiul Sibiu Reviewed by CD on . Primăria Sibiu va desfășura în perioada 9-11 mai activitatea de dezinsecție, în această primă etapă urmând să se intervină împotriva căpușelor. Mai multe echipe Primăria Sibiu va desfășura în perioada 9-11 mai activitatea de dezinsecție, în această primă etapă urmând să se intervină împotriva căpușelor. Mai multe echipe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Dezinsecție în municipiul Sibiu

Dezinsecție în municipiul Sibiu

Dezinsecție în municipiul Sibiu

Primăria Sibiu va desfășura în perioada 9-11 mai activitatea de dezinsecție, în această primă etapă urmând să se intervină împotriva căpușelor. Mai multe echipe vor acționa pe parcursul celor trei zile pe o suprafață de 1,6 milioane mp de spațiu verde, pulverizând substanța care reduce populația de căpușe și evită înmulțirea excesivă a acestora. Precizăm că această substanță respectă normele în vigoare, având avizele solicitate de legislație.

În caz de ploaie acțiunea se va reprograma la o dată pe care o vom anunța ulterior deoarece precipitațiile ar spăla soluția împrăștiată, iar aceasta nu ar mai acționa eficient.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus