Doi tineri din Agnita, cercetați penal sub suspiciunea comiterii mai multor furturi, au fost reținuți Reviewed by CD on . La data de 6 septembrie a.c., ca urmare a investigațiilor desfășurate în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt în formă continuat La data de 6 septembrie a.c., ca urmare a investigațiilor desfășurate în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt în formă continuat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi tineri din Agnita, cercetați penal sub suspiciunea comiterii mai multor furturi, au fost reținuți

Doi tineri din Agnita, cercetați penal sub suspiciunea comiterii mai multor furturi, au fost reținuți

Doi tineri din Agnita, cercetați penal sub suspiciunea comiterii mai multor furturi, au fost reținuți

La data de 6 septembrie a.c., ca urmare a investigațiilor desfășurate în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt în formă continuată, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au reținut doi localnici, în vârstă de 21, respectiv 23 de ani.

În fapt, cei doi sunt bănuiți că, în perioada 24.08 – 04.09, ar fi sustras mai multe produse electrocasnice dintr-un magazin de pe raza orașului Agnita, folosind drept principal mod de operare distragerea atenției vânzătoarei.

Astfel, tinerii ar fi sustras bunuri în valoare de 400 de lei, prejudiciu recuperat în totalitate de către polițiști.

La data de 6 septembrie a.c., față de cei doi tineri s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, primul fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în formă continuată (trei acte materiale), iar cel de-al doilea fiind cercetat penal pentru complicitate la infracțiunea de furt în formă continuată (trei acte materiale).

În cursul zilei de 7 septembrie a.c., persoanele în cauză vor fi prezentate unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi tineri.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus