Dosar penal pentru un sibian care a condus fără permis și beat Reviewed by CD on . La data de 27 mai a.c., în jurul orei 15,30, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Orhideelor, un localnic în vârstă de 43 de ani a p La data de 27 mai a.c., în jurul orei 15,30, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Orhideelor, un localnic în vârstă de 43 de ani a p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Dosar penal pentru un sibian care a condus fără permis și beat

Dosar penal pentru un sibian care a condus fără permis și beat

Dosar penal pentru un sibian care a condus fără permis și beat

La data de 27 mai a.c., în jurul orei 15,30, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Orhideelor, un localnic în vârstă de 43 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate pe partea dreaptă a sensului de mers.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Din verificările efectuate de către polițiștii rutieri, s-a stabilit că cel aflat la volan nu deține permis de conducere. Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a sibianului a rezultat într-o concentrație de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În consecință, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus