Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare în cazul unor traficanți de droguri din Cisnădie Reviewed by CD on . La data de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisorii emise de Tribunalul La data de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisorii emise de Tribunalul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare în cazul unor traficanți de droguri din Cisnădie

Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare în cazul unor traficanți de droguri din Cisnădie

Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare în cazul unor traficanți de droguri din Cisnădie

La data de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisorii emise de Tribunalul Sibiu față de trei tineri cu vârsta de 24 și 25 de ani, domiciliați în Cisnădie.

Cei trei au fost condamnați la pedepse cuprinse între 3 și 6 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de consum și trafic de droguri.

Tinerii au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus