Dosar penal și amendă de 1000 de lei, pentru un bărbat care a înjurat medicii de la UPU Sibiu Reviewed by CD on . Un bărbat a fost sancţionat contravenţional după ce a adresat cuvinte jignitoare personalului medical din incinta U.P.U. Sibiu. În după-masa zilei de ieri, Poli Un bărbat a fost sancţionat contravenţional după ce a adresat cuvinte jignitoare personalului medical din incinta U.P.U. Sibiu. În după-masa zilei de ieri, Poli Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Dosar penal și amendă de 1000 de lei, pentru un bărbat care a înjurat medicii de la UPU Sibiu

Dosar penal și amendă de 1000 de lei, pentru un bărbat care a înjurat medicii de la UPU Sibiu

Dosar penal și amendă de 1000 de lei, pentru un bărbat care a înjurat medicii de la UPU Sibiu

Un bărbat a fost sancţionat contravenţional după ce a adresat cuvinte jignitoare personalului medical din incinta U.P.U. Sibiu.
În după-masa zilei de ieri, Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că o persoană de sex masculin adresează cuvinte jignitoare personalului medical din incinta Unităţii Primiri Urgenţă a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.
La fata locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu – Biroul ordine Publică fiind identificat M. G., în vârstă de 30 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, care avea asupra sa un cuţit de aproximativ 18 cm.
Bărbatul a fost sancţionat contravenţional potrivit art. 2 pct. 1 din Legea nr. 61/1991, republicată cu amenda în valoare de 1.000 lei, fiindu-i întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 372 cod penal (portul, fără drept, al obiectelor sau substanțelor prevăzute în alin. (1) în sediul autorităților publice, instituțiilor publice sau al altor persoane juridice de interes public ori în spațiile rezervate desfășurării procesului electoral se pedepsește cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă).

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus