La 19 ani, reţinuţi şi cercetaţi de polițiștii sibieni pentru furturi calificate Reviewed by CD on . La data de 3 aprilie a.c., în continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de furt calificat, poliţiştii Comparti La data de 3 aprilie a.c., în continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de furt calificat, poliţiştii Comparti Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»La 19 ani, reţinuţi şi cercetaţi de polițiștii sibieni pentru furturi calificate

La 19 ani, reţinuţi şi cercetaţi de polițiștii sibieni pentru furturi calificate

La 19 ani, reţinuţi şi cercetaţi de polițiștii sibieni pentru furturi calificate

La data de 3 aprilie a.c., în continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de furt calificat, poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale Tălmaciu au reţinut o tânără în vârstă de 19 ani, domiciliată în localitatea Gura Râului.

În fapt, persoana în cauză este bănuită că, în noaptea de 15 / 16 februarie a.c., ar fi pătruns într-un imobil de pe raza oraşului Tălmaciu, pe uşa din spate a locuinţei, lăsată descuiată, de unde ar fi sustras suma de 1.300 de lei, 2 telefoane mobile, 2 perechi de butoni, dar şi permisul de conducere şi cartea de identitate ale persoanei vătămate.

Tânăra a fost reţinută 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Oraşului Tălmaciu în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tinerei.

La data de 3 aprilie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu au identificat şi reţinut un tânăr în vârstă de 19 ani, din judeţul Vâlcea, bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Vâlceanul este bănuit că, în perioada 28 – 29 martie a.c., a închiriat trei locuinţe cu regim hotelier, situate în municipiul Sibiu şi în loc. Şelimbăr, de unde ar fi sustras cinci televizoare în valoare de aproximativ 5.400 de lei. Pe raza municipiului Piteşi, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, I.P.J. Argeş, şi al colegilor din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, I.P.J. Alba, s-a reuşit identificarea şi recuperarea a patru dintre televizoarele sustrase.

Tânărul a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea a trei infracţiuni de furt calificat.

Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus