Bărbat din Șelimbăr, fără permis, depistat la volan Reviewed by CD on . La data de 18 mai a.c., pe DN 14, pe raza localității Agârbiciu, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au acționat pe linia prevenirii și combateri La data de 18 mai a.c., pe DN 14, pe raza localității Agârbiciu, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au acționat pe linia prevenirii și combateri Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din Șelimbăr, fără permis, depistat la volan

Bărbat din Șelimbăr, fără permis, depistat la volan

Bărbat din Șelimbăr, fără permis, depistat la volan

La data de 18 mai a.c., pe DN 14, pe raza localității Agârbiciu, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au acționat pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor cu viteză peste limita legal admisă.

Astfel, în jurul orei 17,00, șoferul unui autoturism condus dinspre Sibiu spre Mediaș a fost înregistrat circulând cu viteza de 78 km/h în localitate.

Conducătorul auto a fost oprit și identificat, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Șelimbăr.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

Pe numele conducătorului auto s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus