Lucrările de reparații începute pe șoseaua Alba Iulia din Sibiu continuă Reviewed by CD on . În următoarele zile asfaltul vechi de pe tronsonul dintre magazinul Metro și strada E. A. Bielz se va îndepărta. După ce se ridică capacele de canal și gurile d În următoarele zile asfaltul vechi de pe tronsonul dintre magazinul Metro și strada E. A. Bielz se va îndepărta. După ce se ridică capacele de canal și gurile d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Lucrările de reparații începute pe șoseaua Alba Iulia din Sibiu continuă

Lucrările de reparații începute pe șoseaua Alba Iulia din Sibiu continuă

Lucrările de reparații începute pe șoseaua Alba Iulia din Sibiu continuă

În următoarele zile asfaltul vechi de pe tronsonul dintre magazinul Metro și strada E. A. Bielz se va îndepărta. După ce se ridică capacele de canal și gurile de scurgere la nivelul drumului, constructorul va începe turnarea noului strat pe carosabil. În aceeași perioadă se va așterne asfaltul și pe trotuarele din porțiunea menționată, în prezent acestea aflându-se la nivel de beton.

Conform graficului avansat de constructor, lucrările de reparații pe acest tronson se vor încheia în 27 iulie. Circulația nu se va închide pe timpul lucrărilor, dar se vor institui devieri pe celelalte benzi.

În caz de condiții meteo nefavorabile, acțiunea se va reprograma.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus