Modificări în decontarea cheltuielilor cu hrana și cazarea cetățenilor ucraineni găzduiți de sibieni Reviewed by CD on . Persoanele fizice care au găzduit până la data de 30 aprilie 2023 cetățeni proveniți din zona conflictului armat din Ucraina, beneficiază de decontarea cheltuie Persoanele fizice care au găzduit până la data de 30 aprilie 2023 cetățeni proveniți din zona conflictului armat din Ucraina, beneficiază de decontarea cheltuie Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Modificări în decontarea cheltuielilor cu hrana și cazarea cetățenilor ucraineni găzduiți de sibieni

Modificări în decontarea cheltuielilor cu hrana și cazarea cetățenilor ucraineni găzduiți de sibieni

Modificări în decontarea cheltuielilor cu hrana și cazarea cetățenilor ucraineni găzduiți de sibieni
Persoanele fizice care au găzduit până la data de 30 aprilie 2023 cetățeni proveniți din zona conflictului armat din Ucraina, beneficiază de decontarea cheltuielilor cu hrana şi cazarea în valoare de 20 de lei/zi/persoană găzduită pentru hrană şi 50 de lei/zi/persoană găzduită pentru cazare dacă depun cereri în acest sens la Direcția de Asistență Socială Sibiu de pe bulevardul Victoriei, nr. 1-3. Cererile pentru decontarea cheltuielilor cu hrana și cazarea pentru luna aprilie se pot depune între 2 – 4 mai, iar pentru sumele restante din lunile precedente se mai pot primi cereri doar până în data de 16.05.2023.
Începând cu data de 1 mai 2023, în urma modificărilor legislației, NU se vor mai deconta cheltuieli de hrană și cazare persoanelor fizice care găzduiesc cetățenii proveniți din zona de conflict armat din Ucraina. Aceste sume se vor plăti direct persoanelor refugiate. Solicitanții trebuie să depună o cerere la Direcția de Asistență Socială, însoțită de documente justificative.
Precizare: persoanele fizice care au depus deja cereri de decontare a cheltuielilor de hrană și cazare pentru perioada ianuarie-martie 2023 nu trebuie să mai facă nici un alt demers, sumele urmând să le fie decontate.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus