O nouă acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor pe domeniul public al municipiului Sibiu Reviewed by CD on . O nouă acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor pe domeniul public al municipiului Sibiu în perioada 20-22 septembrie. Aceasta este cea de-a 7-a acțiune din O nouă acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor pe domeniul public al municipiului Sibiu în perioada 20-22 septembrie. Aceasta este cea de-a 7-a acțiune din Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»O nouă acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor pe domeniul public al municipiului Sibiu

O nouă acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor pe domeniul public al municipiului Sibiu

O nouă acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor pe domeniul public al municipiului Sibiu
O nouă acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor pe domeniul public al municipiului Sibiu în perioada 20-22 septembrie.
Aceasta este cea de-a 7-a acțiune din acest an și se va desfășura seara și noaptea, în parcuri, spații verzi, în zonele de blocuri, pe malurile râurilor și pârâurilor, în spațiile verzi ale unităților de învățământ, în Cimitirul municipal și Grădina Zoologică.
În cadrul lucrărilor de dezinsecție, substanța utilizată este Cymina Ultra și este avizată de Ministerul Sănătății. Deși aceasta nu prezintă pericol pentru populație, cei cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.
În situația în care condițiile meteo sunt nefavorabile, acțiunea va fi reprogramată.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus