Șura de la Grădina Zoologică din Sibiu a fost temă de studiu pentru studenți Reviewed by CD on . Șura de la Grădina Zoologică din Sibiu a fost temă de studiu pentru studenții de la Facultatea de Urbanism din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism I Șura de la Grădina Zoologică din Sibiu a fost temă de studiu pentru studenții de la Facultatea de Urbanism din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism I Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Șura de la Grădina Zoologică din Sibiu a fost temă de studiu pentru studenți

Șura de la Grădina Zoologică din Sibiu a fost temă de studiu pentru studenți

Șura de la Grădina Zoologică din Sibiu a fost temă de studiu pentru studenți
Șura de la Grădina Zoologică din Sibiu a fost temă de studiu pentru studenții de la Facultatea de Urbanism din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, București. Studenți din anii II, III și IV au venit la Sibiu pentru un atelier de practică, au făcut măsurătorile necesare și apoi au realizat un plan de reabilitare a acestei șuri, pentru a i se oferi nu doar o restaurare completă, ci și noi funcționalități.
Cele 4 proiecte realizate de studenți au fost prezentate vineri, 22 septembrie, conducerii Zoo Sibiu și arhitectului șef al municipiului Sibiu, doamna Ioana Urdea, care le-au acordat punctaje. Toate au adus elemente de noutate : o iluminare mai bună a clădirii și utilizarea creativă a spațiilor rezultate, o reconfigurare inspirată a acestora făcând-o pretabilă, spre exemplu, pentru activități didactice sau pentru conferințe. Unele proiecte au pus accentul pe menținerea elementelor tradiționale.
Deși activitatea a fost doar un exercițiu de învățare, idei din proiectele studenților vor fi folosite în viitor, când șura de la Zoo va intra în reabilitare. Proiectele sunt afișate în curtea interioară a Primăriei Sibiu până joi, 28 septembrie.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus