Articole pirotehnice în valoare de 8.000 de lei confiscate de polițiștii sibieni Reviewed by CD on . În ultimele 24 de ore, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Sibiu au continuat acțiunile de prevenire, identificare În ultimele 24 de ore, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Sibiu au continuat acțiunile de prevenire, identificare Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Articole pirotehnice în valoare de 8.000 de lei confiscate de polițiștii sibieni

Articole pirotehnice în valoare de 8.000 de lei confiscate de polițiștii sibieni

Articole pirotehnice în valoare de 8.000 de lei confiscate de polițiștii sibieni

În ultimele 24 de ore, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Sibiu au continuat acțiunile de prevenire, identificare și combatere a evenimentelor negative generate de nerespectarea prevederilor legale care reglementează cu precădere deținerea, comercializarea și folosirea articolelor pirotehnice.

Acțiunile polițiștilor s-au desfășurat pe raza întregului județ, la domiciliile a 6 persoane din municipiul Sibiu, din orașul Dumbrăveni și din localitățile Curciu, Alma, Geacăș și Tălmăcel fiind identificată și confiscată cantitatea de 40 de kilograme de articole pirotehnice din categoriile F2, F3 și F4, în valoare de 8.000 de lei.

Date fiind circumstanțele, polițiștii sibieni au deschis 6 dosare de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de efectuare fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice.

Cercetările continuă la nivelul S.A.E.S.P. Sibiu, sub supravegherea unităților de parchet competente.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus