Percheziții în județul Sibiu la persoane bănuite de infracțiuni la regimul silvic Reviewed by CD on . În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu efectuează 14 percheziții domiciliare, în județul Sibiu, într-un dosar penal privind În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu efectuează 14 percheziții domiciliare, în județul Sibiu, într-un dosar penal privind Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Percheziții în județul Sibiu la persoane bănuite de infracțiuni la regimul silvic

Percheziții în județul Sibiu la persoane bănuite de infracțiuni la regimul silvic

Percheziții în județul Sibiu la persoane bănuite de infracțiuni la regimul silvic

În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu efectuează 14 percheziții domiciliare, în județul Sibiu, într-un dosar penal privind infracțiuni la regimul silvic.

Prejudiciul este estimat la aproximativ 229.000 de lei, fără TVA, respectiv valoarea a 402,341 mc de material lemnos, care ar fi fost tăiat și sustras ilegal.

Mai multe persoane, printre care personal silvic și reprezentanți ai unor firme, sunt vizate în acest dosar.

Vor fi puse în executare 13 mandate de aducere.

La acțiuni participă polițiștii specializați în domeniul silvic, ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, criminaliști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Activitățile sunt desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus