Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Sibiu Reviewed by CD on . La data de 25 august a.c., un bărbat a sesizat telefonic, prin SNAU 112, faptul că, în timp ce se afla în incita unui local public situat pe DJ 106D Sibiu - Cis La data de 25 august a.c., un bărbat a sesizat telefonic, prin SNAU 112, faptul că, în timp ce se afla în incita unui local public situat pe DJ 106D Sibiu - Cis Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Sibiu

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Sibiu

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Sibiu

La data de 25 august a.c., un bărbat a sesizat telefonic, prin SNAU 112, faptul că, în timp ce se afla în incita unui local public situat pe DJ 106D Sibiu – Cisnădioara, în calitate de client, a fost agresat fizic de mai multe persoane.

Urmare a sesizării, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Sibiu au demarat cercetările, stabilind următoarele: la data de 25.08.2019, în intervalul orar 1000 – 1900, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, doi bărbaţi în vârstă de 36 şi respectiv, 32 de ani, l-au agresat fizic pe reclamant precum şi pe un alt bărbat. Toate părţile implicate erau clienţi ai aceleiaşi societăţi comerciale.

În baza probatoriului administrat s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de cei doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea următoarelor fapte penale: lovirea sau alte violenţe, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pe baza de ordonanţă 24 de ore, urmând a fi prezentaţi în cursul acestei zile în faţa procurorului cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi luare măsurii controlului judiciar.

Cercetările în acest dosar continuă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus