Prefectul Adela Muntean s-a întâlnit cu primarii din județul Sibiu Reviewed by CD on . Prefectul județului Sibiu, Adela Muntean, a convocat, ierii, toți primarii unităților administrativ-teritoriale din județ și secretarii primăriilor, la o ședinț Prefectul județului Sibiu, Adela Muntean, a convocat, ierii, toți primarii unităților administrativ-teritoriale din județ și secretarii primăriilor, la o ședinț Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Prefectul Adela Muntean s-a întâlnit cu primarii din județul Sibiu

Prefectul Adela Muntean s-a întâlnit cu primarii din județul Sibiu

Prefectul Adela Muntean s-a întâlnit cu primarii din județul Sibiu

Prefectul județului Sibiu, Adela Muntean, a convocat, ierii, toți primarii unităților administrativ-teritoriale din județ și secretarii primăriilor, la o ședință de instruire a cărei ordine de zi a cuprins șapte puncte.
Trei dintre acestea vizează buna organizare și desfășurare a alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European, din 26 mai 2019. La invitația prefectului Adela Muntean, reprezentanții Autorității Electorale Permanente au subliniat sarcinile care le revin primarilor și secretarilor, potrivit dispozițiilor legale, în organizarea scrutinului electoral. Toate actele normative care stabilesc cadrul juridic necesar pot fi consultate pe site-ul Instituției Prefectului – Județul Sibiu, la adresa: https://sb.prefectura.mai.gov.ro/europarlamentare-2019/
A doua parte a ședinței a fost dedicată problemelor de “bună gospodărire” a localităților din județ, privind amenajamentele pastorale, măsurile de prevenire a incendiilor specifice utilizării focului deschis pentru arderea vegetației uscate, verificarea modului în care au fost salubrizate cursurile de apă, precum și sistemele de colectare a apelor uzate și gradul de racordare a gospodăriilor la rețeaua de canalizare.
Prefectul Adela Muntean le-a mulțumit primarilor pentru buna colaborare, asigurându-i de tot sprijinul în rezolvarea problemelor cu care se confruntă. “Ușa mea este deschisă, aveți numărul meu de telefon. Mă puteți contacta la orice oră și știți deja că nu voi ezita să vă ofer ajutorul de care aveți nevoie”, a subliniat Adela Muntean.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus